boton_quees_hover

El Xiprer va néixer com un projecte d’una Comunitat Cristiana i de Càrites Granollers l’any 1997 i ara aplega tot l’Arxiprestat de Granollers.
El fan possible els usuaris, les parròquies, els voluntaris, el col•laboradors, la ciutadania de Granollers, la comarca i tota la gent que s’hi adreça i cerca valors de fraternitat i justícia.
De una manera molt especial, des de l’any 2010, ens dóna el seu suport l’Associació Amics d’ El Xiprer, que amb una gran dosi d’ il•lusió i entrega, està fent possible que el projecte d’ El Xiprer no s’aturi i s’expandeixi.

El juliol de 2015 La Fundació el Xiprer Vallès Oriental neix de l'acord de la família Riera, fundadora de la casa d’acolliment El Xiprer, de Càritas Diocesana de Terrassa que aplega les 8 parròquies que participen del magatzem d’aliments, de l’Ajuntament de Granollers que sempre ha estat compromès en aquest projecte de ciutat, i de l’Associació Amics d’El Xiprer que dóna suport econòmic a través d’una xarxa de més de 800 socis que aporten una quota mensual pel manteniment de la Fundació.

La Fundació és una entitat privada sense ànim de lucre que té el patrimoni, els rendiments i els recursos obtinguts afectats de forma permanent a la realització de les finalitats d’interès general previstes en els seus estatuts.

 

Amics d’ El Xiprer

Segueix-nos a Twitter